Onze service

 

Wat kunnen we het best..

Web Design

Bij Starter Solutions maken we webdesign en grafische vormgeving op maat van je bedrijf. Ook jouw foto’s/films en teksten kunnen we bewerken zodat ze professioneler overkomen en een duidelijke focus leggen op het commerciële doelstelling van je bedrijf.

Branding

Mensen hebben de neiging om zaken te willen doen met bedrijven die ze herkennen. Als jouw branding consistent en makkelijk te herkennen is, dan voelen je klanten zich sneller aangetrokken tot jouw bedrijf als ze een aankoop willen doen omdat het bekend en vertrouwt voelt.

Search Engine Optimization

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel zoekmachineoptimalisatie. Dit betekent de website zó verbeteren, dat de zoekmachine hem beter kunnen lezen en zo de waarde goed kan inschatten. Het is belangrijk niet alleen keuzes te maken voor de zoekmachines, maar ook rekening houden wat bezoeker willen!

h
Content Strategy
Contentstrategie richt zich op de planning, creatie, levering en beheer van content. Inhoud omvat niet alleen de woorden op de pagina, maar ook de afbeeldingen en multimedia die worden gebruikt. Ervoor zorgen dat u nuttige en bruikbare inhoud heeft, die goed gestructureerd en gemakkelijk te vinden is, is essentieel om de gebruikerservaring van een website te verbeteren.
Small Network Offices

Wil je een bureau netwerk uitbouwen maar je weet niet goed waar te beginnen? Ook hier kunnen we je oplossingen bieden op maat van de klant

Business Consulting
Als u het gevoel hebt dat u niet goed weet hoe uw administratie moet runnen of u niet weet welke bureau benodigheden allerlij hardware, computers, printers, netwerken en betreffende software moet kiezen of te configureren. Ook daar kunnen we helpen!